måndag 9 februari 2009

Ny vecka, nya möjligheter.


Funderar på om jag ska ha biltemaolja eller riktig olja i nya pärlan. Har alltid kört med biltemas oljor i de andra bilarna.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Biltemas oljor är ju bara på låsas :) haha

Ne jag fattar vad du menar.

Wicked sa...

men biltema är ju seriöst klassade som helt okej oljor... tror iomed att man inte har haft bilen sedan ny att det kvittar för föregående ägare kan ju ha stoppat va fan som helst olja i ju??

Anonym sa...

Precis, jag har inga problem med biltemas oljor. Iofs bara haft de i hojen, annars kör jag med något olja lölle fixar :)

Wicked sa...

haha ja just d ja glömde att herr bortskämd har såna kontakter men vi dödliga med en PLÅNBOK kan ju överväga att ha sådan olja lite här o där!

Martin sa...

De är klassade och jag kör med Biltemas longlife för VAG i RS:en. Både mx-3:an och crx:en fick biltemaolja ett par ggr per år de med.

Jag vet inte varför jag funderar på det egentligen, men troligtvis bllir det biltema nu med.
Dock kommer jag beställa mobil1 nästa gång jag lägger en order ifrån mx5parts. 4 liter gick på 169:- där!

Anonym sa...

Ryktet säger att vanliga döda kan inte betala en service på bilen med 17 brända dvd filmer.

Martin sa...

Vissa har det bra...hmmm man kanske skulle stödja FRA lite mer så vissa får det lite svårare :P

Anonym sa...

mmm ipred om inte annat.

Wicked sa...

app app app nu tycker ja vi inte ska leva ut några bisarra fetisher med anmälningar hit och dit...låt gunget istället joina våra själar och förvandlas till ett med universum..hmm ja nått sånt hahaha va fan.. jag kan få en sån deal 1 gång av 10 svenne du har sånt 9/10 haha ... hihihi.. glömde säga att ja har ordnat en total rekond med för hmm ett par mer ioförsig men ändå =)