måndag 18 oktober 2010

Ny teknik tycker att luren är kanon...

...om den inte haft symbian. Lackande pekskärm, fler knapptryckningar än i androidlurar eller ifån, röriga menyer mm mm drog ner betyget rejält. Hade de haft android i den luren hade jag lätt bytt med tanke på alla smaskigheter den har annars!
Published with Blogger-droid v1.6.3

4 kommentarer:

Mattias, NiTRO.SE sa...

Ska bli intressant att testa den när den väl dyker upp.

Tror iofs att iFåN är svår att klå, den känns snabb och gedigen. Men mer än så är det inte i mina ögon.

HDMI och xenonblixt och videoredigering är de som lockar mig mest.

Martin sa...

Ja det är ju de grejerna man vill åt. Men som sagt...hade den haft android hade jag bytt på en gång!

Är hooked på andriod!

Fattar inte att SE plockade bort xenonblixten på x10. riktigt dåligt faktiskt.

har hört ryktesvägen att det kommer komma en ny SE med nyare android och hdmi, xenon mm nästa år. den ser jag fram emot.

Wicked sa...

d pumpas ju ut nya lurar hela tiden och skulle gissa på att vi kommer o få löpande uppdateringar på våra n8:or. Okey inte den flashigaste grejen i lådan men det har väl aldrig varit nokias grej? Jag satsar på att den blir pålitlig och stabil och då duger det mesta fint för mig.. jag menar flashiga menyer och sånt tja det är ju kul några veckor men visst jag håller med Android även i min cp version 1.6 är intressant..

Martin sa...

Jag stortrivs med android 1,6, även om jag saknar att kunna använda två fingar för zoom mm som kom i 2.0. Dock ska det snart komma en androidupdatering till x10:an :D.

Har din x10 min strulat wicke? jag känner ingen som har haft strul mid sina "riktiga" x10:or! förutom mitt handhavandefel :D