söndag 14 september 2014

Ränneslättsloppet 2014

Igår 09.00 startade jag i ränneslätsloppet för sjätte året i rad . Första året som jag startade i veteranklassen, med masstart som grädden på moset.
Erkänner att jag var smånervös innan start, men när lamporna väl släcktes och jag smög iväg växte hornen mer och mer och några hojar körde jag allt om. Ställer jag upp i veteran nästa år ska jag satsa mer på starten ;).

Första varvet kändes rätt ok. Strax innan berget körde jag i en djup vattenpöl och blev helt dränkt. Fick stanna och ta av mig glasögonen (så långt har jag aldrig haft glasögonen på innan). Vid berget valde jag efter lite tvekande att satsa på att komma upp. Fastnade tyvärr på två ställen. Stort tack till Henke som offrade sina jeans för att knuffa loss mig!! Efter bökandet på berget kändes det lite som om luften gick ur men väl ute på slätten och vid varvning började energin komma tillbaka. Efter jag kommit in i det första steniga partiet tappade jag all styrka i händer och armar och fick kämpa hela resterande varvet att få hojen dit jag ville. Struntade i berget och tog den långa omvägen.

Resultatet blev en 7:e plats. Är nöjd med två varv på knappt 52min och andra varvet på 55 min.

Stort tack till alla som stod längs spåret och hejade på. Extra kul med medtävlande i öppetspår som gillade mitt val av hoj :D.

Tack till alla fotografer och alla andra som stöttade och hjälpte till!

Inga kommentarer: